آموزش نصب ویژوال استدیو 2015
آموزش نصب ویژوال استودیو 2015
در این آموزش قصد داریم که نحوه نصب نرم افزار ویژوال استودیو (Visual Studio) را آموزش دهیم. اما قبل از آن توضیحی اجمالی در باره ی این نرم افزار خواهم داد. این نرم افزار یک محیط توسعه یکپارچه Integrated Development Environment (IDE) می باشد که محصول شرکت مایکروسافت است. این نرم افزار امکانات بسیار گسترده ای را در اختیار برنامه نویسان قرار می دهد. برنامه نویسان و توسعه دهندگان با زبان های مختلف می توانند بسیاری از نیاز های خود را با این نرم افزار مرتفع نمایند. این نرم افزار از زبان هایی مانند VB و #C و #F و ++C به خوبی پشتیبانی می کند و امکانات فوق العاده ای در اختیار برنامه نویسان این زبان ها قرار می دهد. همچنین برای طراحان و برنامه نویسان وب نیز که قصد استفاده از زبان ها HTML و CSS و JavaScript را دارند نیز یک محیط ایده آل محسوب می شود. علاوه بر امکاناتی که خود این نرم افزار دارا می باشد می توان برای آن افزونه های بسیاری از اینترنت دانلود و نصب کرد که قابلیت این نرم افزار را افزایش دهد. از Resharper می توان به عنوان یک افزونه قوی برای نرم افزار ویژوال استودیو نام برد. علاوه بر قابلیت های برنامه نویسی این نرم افزار که به آن اشاره شد این نرم افزار یک محیط خوب برای طراحی نرم افزار و همچنین امکاناتی برای مدیریت پروژه نیز دارد. این نرم افزار همچنین قابلیت اتصال به سرور Team Foundation Server (TFS) را نیز دارا می باشد که برای کارهای تیمی و توسعه ی نرم افزار توسط تیم بسیار امکانات جالبی دارد. ما در این آموزش قصد نصب ویژوال استودیو نسخه 2013 را داریم که در حال حاضر بیشترین استفاده را در بین برنامه نویسان زبان های گفته شده را دارد. این نسخه از نرم افزار هنگام نصب فریمورک .Net Framework 4.5 را روی سیستم شما نصب خواهد کرد و با این نسخه از فریمورک عظیم .Net کار خواهد کرد.
قبل از این که نصب این نرم افزار را توضیح بدهیم باید از نیازمندی های سخت افزاری این نرم افزار آشنا شویم.
برای نصب این نرم افزار به حداقل امکانات سخت افزاری و نرم افزاری زیر نیازمندیم:
سیستم عامل:
برای نصب این نرم افزار باید سیستم عامل موجود ویندوز 7 سرویس پک 1 به بعد باشد که تا کنون این ویندوز ها به شرح زیر می باشند:
- ویندوز 8.1 (64 بیتی یا 32 بیتی)
- ویندوز 8 (64 بیتی یا 32 بیتی)
- ویندوز 7 sp1 (64 بیتی یا 32 بیتی)
- ویندوز سرور 2012 (64 بیتی)
- ویندوز سرور 2012 R2 (64 بیتی)
- ویندوز سرور 2008 R2 Sp1 (64 بیتی)
- پردازنده 1.6 گیگاهرتز یا سریعتر
- رم 1 گیگابایت
نصب
حال به توضیح نصب این نرم افزار می پردازیم.
برای نصب این نرم افزار از داخل DVD نصب بر روی برنامه نصب آن که معمولا vs_ultimate می باشد دابل کلیک می کنیم.
با دوبار کلیک بر روی برنامه نصب نرم افزار این برنامه اجرا خواهد شد. ممکن است که بعد دوبار کلیک کردن بر روی برنامه ممکن است از شما خواسته شود که کامپیوتر خود را ریستارت Restart کنید که در این صورت برنامه ها را بسته و کامپیوتر را ریستارت می کنیم و سپس به ادامه مراحل نصب بپردازید.
در مرحله اول مکان نصب نرم افزار از شما سوال می شود و همچنین مقدار فضایی که برای نصب این نرم افزار لازم است از شما سوال می شود. برای نصب این نرم افزار به فضایی حدود 7 الی 8 گیگابایت نیاز داریم.
در پایین پنجره اول دو گزینه وجود دارد که گزینه اول برای قبول کردن توافقنامه نرم افزار می باشد که تا وقتی این گزینه را انتخاب نکرده باشید قادر به نصب این نرم افزار نخواهید بود.
گزینه دوم برای بازخورد گرفتن شرکت مایکروسافت برای بهبود نرم افزار ویژوال استودیو برای بهتر کردن آن می باشد که این گزینه اختیاری است و می توانید آن را انتخاب نکنید.
با زدن دکمه Next به مرحله بعدی نصب خواهیم رفت. پس بر روی این دکمه کلیک می کنیم.
در مرحله بعد لیست ابزارهای اضافه که می خواهید همراه این نرم افزار استفاده کنید به شما نمایش داده خواهد شد که می توانید با توجه به نیاز خود و استفاده که در نظر دارید هر کدام از این گزینه ها را انتخاب کنید. همچنین در قسمت پایین پنجره مقدار فضای مورد نیاز را مشاهده می کنید.
اکنون به هرکدام از این امکانات اشاراتی خواهیم داشت:
- Blend for Visual Studio: اگر شما در نظر داشته باشید که با تکنولوژی WPF یا Silverlight و یا به هرشکلی بخواهید از زبان طراحی رابط کاربری XAML استفاده کنید نیاز به یک محیط طراحی گرافیکی قدرتمند خواهید داشت که مایکروسافت نام این محیط طراحی را Blend قرار داده است و به راحتی می توانید رابط های کاربری (UI) زیبا و کارایی را با این نرم افزار طراحی کنید.
- LightSwitch: این امکان برای کار و تعامل با محیط cloud و ویندوز می باشد.
- Microsoft Foundation Classes for ++C: این گزینه کلاس های پایه ی زبان ++C را بر روی سیستم شما نصب خواهد کرد.
- Microsoft Office Developer Tools: اگر قصد داشته باشید که افزونه هایی برای مجموعه آفیس بنویسید و یا امکاناتی به آن بیفزایید در این نرم افزار ابزارهایی برای این کار تعبیه شده است که می توانید با انتخاب این گزینه این ابزار ها را روی کامپیوتر خود داشته باشید.
- Microsoft SQL Server Data Tools: این گزینه ابزارهای ارتباط با بانک اطلاعاتی SQL Server را روی سیستم نصب می کند.
- Microsoft Web Developer Tools: این گزینه ابزارهای طراحی و توسعه و تست برنامه های تحت وب را بر روی سیستم نصب می کند.
- Silverlight Development Kit: تکنولوژی سیلورلایت یکی از تکنولوژی هایی است که مایکروسافت برای رقابت با ابزار Flash مربوط به شرکت Adobe است ارائه کرده است. اگر قصد توسعه برنامه های تحت سیلورلایت را دارید باید این مجموعه را بر روی سیستم خود نصب کنید.
بعد از انتخاب امکانات مورد نیاز خود بر روی دکمه INSTALL کلیک کنید تا عملیات نصب شروع شود.
بستگی به قدرت کامپیوتر شما مدتی طول می کشد تا برنامه بر روی سیستم شما نصب شود.
هنگامی که فرایند نصب برنامه کامل شود صفحه ای با مضمون این که نصب با موفقیت انجام شد به شما نشان داده می شود و اگر مشکلی در نصب برنامه به وجود آمده باشد آن را نیز اعلام می کند.
ا کلیک بر روی دکمه LAUNCH برنامه اجرا می شود
بعد از اتمام نصب نرم افزار آن را می توانید حتی از قسمت Start کامپیوتر خود اجرا کنید.
در قسمت بعد برنامه از شما می خواهد که با استفاده از حساب کاربری مایکروسافت خود به شبکه برنامه نویسان مایکروسافت وارد شوید. که این یک گزینه اختیاری است می توانید بر روی گزینه Not Now کلیک کرده و به مرحله بعد بروید.
در مرحله بعد از شما سوال می شود که کدام محیط ویژوال استودیو را می پسندید. ویژوال استودیو دارای سه نوع تم دارد که می توان هر کدام را انتخاب کرد. البته می توان تم محیط را بعداً از داخل تنظیمات برنامه تغییر داد. همچنین در این قسمت از شما سوال می شود که می خواهید زبان و محیط پیشفرض شما کدام باشد که می توانید از داخل لیست موجود انتخاب کنید. مثلا اگر شما برنامه نویس VB هستید این زبان را به عنوان پیشفرض انتخاب کنید. بعد از انتخاب تم و محیط پیشفرض بر روی دکمه Start Visual Studio کلیک کنید.
زمانی که برای اولین بار برنامه را اجرا می کنید کمی طول می کشد که برنامه لود شود.
در نهایت محیط اصلی برنامه ظاهر می شود
- ۹۵/۱۲/۰۸